Cum Cumpar / Cum platesc

Cum cumpar

Pentru a putea cumpara produse de pe MOTZOARUSH.RO puteti sa va creati un cont de utilizator si apoi sa efectuati comanda produselor sau sa efectuati direct comanda produselor si sa completati toate datele pentru livrare la finalizarea comenzii.

Accesand link-ul “Creaza Cont” de pe pagina principala, veti fi directionati catre un formular unde puteti completa Numele, Emailul si Parola dumneavoastra.

Dupa inregistrare, trebuie sa alegeti cel putin 1 produs de pe site si sa il adaugati in “Cosul de Cumparaturi”.

Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele dorite, accesati “Cosul de Cumparaturi” si apoi “Finalizeaza Comanda”.

Dupa apasare se va incarca pagina unde completati detaliile de livrare, metoda de plata si rezumatul comenzii. Va trebuie sa completati si sa verificati ca toate datele sa fie corecte.

Dupa verificare apasati “Finalizare Comanda”.

Toate datele vor fi trimise catre noi pentru a putea efectua comanda. Dupa apasare veti primi un email de confirmare a comenzii cu rezumatul ei si codul pentru a urmari livrarea comenzii.

Comenzile se pot realiza si telefonic, apeland numarul nostru 0770449153.

 

Cum platesc?

PLATA RAMBURS*

Plata Ramburs se face in numerar, la primirea coletului de catre dumneavoastra. Pretul produselor prezentate este exprimat in RON si include T.V.A.

Pentru toate produsele cumparate de pe site-ul nostru transportul este gratuit.

*Optiune disponibila doar pentru produsele comandate pe masura standard. Produsele personalizate se achita in avans prin plata cu cardul sau prin virament bancar.

PLATA CARD

Motzoarush.ro are implementata solutia de plata online MobilPay , cea mai sigura si eficienta metoda de plata din Romania.

Optiuni de plata: card de debit sau credit.

Pentru plata cu cardul nu va fi perceput nici un comision suplimentar.

Plata OP

Platile se pot face prin virament bancar in contul firmei MOTZO ARUSH COUTURE SRL, IBAN: RO43BTRLRONCRT0460457301. In cazul platii facturii prin OP, comisioanele bancare sunt in sarcina platitorului.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa [email protected] sau la numarul de telefon:  0770449153