Despre noi

Imprimeul de animal a rupt bariera timpului. Este nelipsit din garderoba oricarei femei ca simbol al elegantei si sofisticarii.

MOTZO ARUSH COUTURE isi propune sa continue fenomenul, avand ca inspiratie frumusetea animalelor salbatice si emotia transmisa de acestea. Pentru a surprinde autenticitatea, frumusetea si finetea pielii acestora, folosim numai matase naturala al carui pattern este unic. Fluiditatea si lumina reflectata  de acest material ofera o imagine sofisticata potrivita oricarui moment al vietii unei femei.

Servicii

MOTZO ARUSH COUTURE iti ofera posibilitatea de a-ti personaliza orice produs din colectiile noastre dupa masurile tale, dupa model, dupa pattern sau iti poti crea propriul model cu unul din patternurile existente.

Echipa noastra,  iti este alaturi pentru a-ti oferi o experienta deosebita, care cuprinde o serie de servicii Couture:

  • Designerul nostru te poate ajuta in creare oricarei tinute pentru orice eveniment si iti vor transforma hainele visate, in realitate. Te va sfatui in alegerea materialului, in stabilirea croiului si a finisajelor, cat si artistic cu propuneri si schite.
  • Stilistul nostru te poate sfatui cu privire la potrivirea pieselor din garderoba si la crearea unor tinute care sa iti reflecte personalitatea si sa corespunda stilului si imaginii tale.
  • Serviciul made-to-measure ofera posibilitatea crearii hainelor pe masurile tale, a posturii tale. Piesele vor avea un croi impecabil si iti vor imbraca perfect corpul.

Procesul de creatie

Fiecare piesa este atent croita si cuprinde un minim de 40 ore de lucru pentru a fi realizata.

Inainte de finalizarea fiecarui model, au fost testate si create cel putin 3 prototipuri pentru a ajunge la croiul ideal. Printul este asezat cu grija pentru fiecare piesa in parte, surprindem detaliile cele mai frumoase ale acestuia. De asemenea printurile sunt gandite astfel incat sa flateze formele feminine.

Asa cum fiecare femeie este unica in felul sau, la fel, fiecare piesa care pleaca spre voi, ne dorim sa fie unica. De aceea, toate modelele MOTZO ARUSH COUTURE, pot fi comandate made-to-measure, pot fi personalizate sau create de la 0 impreuna cu voi.

Dupa ce primim masurile si dorintele voastre, piesele intra intr-un protocol de creatie. Proiectantul de tipare realizeaza sabloanele dupa masurile primite, iar piesa este croita cu atentie astfel incat sa cuprinda accentele printului, urmand sa fie asamblata de o serie de croitori cu o vasta experienta de lucru cu materiale fine.

Dupa acceptul designerului, produsul pleaca impachetat in cutie si astfel va ajunge la voi, o bucatica din sufletul echipei MOTZO ARUSH COUTURE, nu doar o piesa vestimentara.

 

DE CE MATASE? DE CE ANIMAL PRINT?

Am ales matasea naturala si animal print-ul pentru calitatile lor si modul in care se completeaza acestea.

Finetea matasii surprinde frumusetea print-ului de animal. Matasea este recunoscuta ca fiind cel mai rezistent material natural, asemeni animalelor care traiesc in jungla.

Descopera colectia MOTZO ARUSH COUTURE si bucura-te de fiecare piesa!

 Be Fierce! Go Wild!
MOTZO ARUSH COUTURE

Urmareste-ne pe Facebook si Instagram pentru a fi la curent cu toate noutatile

MOTZO ARUSH COUTURE!

Facebook MotzoArush

Instagram Motzo Arush

Personalizeaza dupa masurile tale

Stim cat de dificil este ca un produs sa ti se potriveasca perfect. Tot ce trebuie sa faci este sa ne oferi dimensiunile tale si noi  iti vom crea orice model pe corpul tau.

Personalizeaza dupa model

Daca iti place un model si ti-ai dori sa fie putin diferit, tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi si vom modificam impreuna produsul.

Personalizaeaza dupa pattern

In cazul in care iti place un model dar ti-l imaginez cu patternul altui produs sau o combinatie intre mai multe patternuri, contacteaza-ne si vom modifica impreuna produsul.

Creeaza-ti propriul model

Daca te-ai indragostit de un pattern de pe site si nu ai gasit un model care sa ti se potriveasca, contacteaza-ne si vom crea impreuna tot ce iti doresti.