Livrare si Retur

Livrare si Retur

Livrarea produselor este gratuita in Romania. Pentru livrarile in afara Romaniei, tarifele difera in functie de tara aleasa, iar formalitatile si taxele vamale sunt suportate de catre client.

Livrarea produselor catre dumneavoastra se va realiza prin intermediul firmei Fan Courier, in 1- 2  zile lucratoare (in plus fata de durata de productie de maxim 5 zile lucratoare).

Conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 privind drepturile consumatorilor, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv in termen de 14 zile de la primirea coletului.

Produsele personalizate nu pot fi returnate conform Ordonantei de Urgenta 34/2014. Pentru produsele personalizate nu se accepta plata ramburs.

Produsele pot fi returnate numai daca se afla in starea lor originala, nu prezinta deteriorari datorate utilizarii si sunt insotite de ambalajul original.

Odata ajuns coletul cu produsele returnate, dupa validarea returului, Viata Luxoasa SRL se obliga sa returneze, prin transfer bancar, contravaloarea produselor.

Costul livrarii returului este suportat de catre client.

Societatea noastra nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, transportul pentru retur si nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cause.